Showing up – en dag för det som är viktigt på riktigt

Are you ready to show up for you? Det handlar om att sluta gömma dig. Att välkomna dig själv precis där och som du är – med respekt, kärlek och omutlig ärlighet. Kom och show up for you den 1 juli i Stockholm!

Redan sugen? Vill du veta mer? Ta kontakt med oss via e-post eller ring Cicci direkt på 0708-606 104! Vi ser fram emot att höra av dig.

 
 

Love, power, truth, surrender ♥

Ofta kan det kännas som om det uppstår en konflikt mellan vad vi själva vill och vad andra anser eller behöver. Ska jag ta plats eller ska jag följa flödet? Ska jag säga sanningen eller vara hänsynsfull? Ska jag kämpa för min sak eller mjukna och kapitulera? Den här dagen smakar vi på den inre sanning som visar på vägen ut ur konflikten – den plats där kärlek och sanning står sida vid sida, och där kraft och kapitulation är två sidor av samma mynt.

Datum och tider: 1 juli 9–18
Investering: 850 kr
Anmälan: Klicka på pennan ovan, eller betala in kursavgiften till bg 5901-5271 och ange namn, e-post och mobilnummer.

Precis som på våra längre kurser tar vi hjälp av rörelse, andning, meditation och övningar i par och i grupp. Du kanske har ägnat sig åt inre utveckling i många år, och kanske har du mest funderat och läst, men tilltalas av den här dagen. I vilket fall som helst är du varmt välkommen!

Skörhet, liv och sanning! Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att växa. Detta är helt underbart. Varje gång! Jag blir alltid lika tacksam för att jag hittade er, för det är så tryggt här. Ni är makalösa! ♥

Linda Sandin, Vällingby, om Levande kraft steg I