Semester i Egoland

EGO-2013-265x300Lär dig att möta alla dina sidor med kärlek och låt förändringen komma inifrån. När vi förändras inifrån, när förändringen är någonting som vi tillåter att uppstå snarare än tvingar fram, då behöver vi inte kämpa på samma sätt för att upprätthålla det nya.

Köp boken direkt från oss 220 kr + frakt/expedition 39 kr) – skicka ett mail bara!


Är du intresserad av utveckling och att vidga synen? Köp den!
Själv har jag precis fått den rykande varm i min hand – men vet att jag
ändå vågar rekommendera den, eftersom jag läst hennes andra böcker.
Tack Cicci för det du gör

Häla El-Sheemy Washbrook

Inre utveckling kan ta många vägar, men en figur som vi möter oavsett vilken väg vi tar är egot. Om egot finns det nästan lika många myter, föreställningar och åsikter som det finns egon. Men även om en del av dem kan hjälpa oss att lösa upp de inre knutar som hindrar oss från att leva fullt ut är det vanligaste att de hjälper oss att knyta nya, elegantare knutar i stället – och det var ju inte riktigt det som var meningen!

Semester i Egoland presenterar egot, hjälper dig att förstå hur det fungerar och lär dig att utvecklas med det ego du har – utan att gå på dess propaganda, men också utan tvång, spänningar och kamp. Välkommen på semester!

Bokens tre delar:

Resmålet Egoland presenterar egot och några av dess vanligaste mekanismer. vi gör ett studiebesök i barndomen och ser hur några av egots mest stabila grundstenar kommer på plats, och vi tittar på de till synes hjälpsamma verktyg som egot tillhandahåller.

En guidad tur visar hur rester från barndomen förvandlas och förvanskas på vägen till vuxenlivet, och vi får en förklaring till mönster som kanske tidigare framstått som märkliga eller svårbegripliga.

Att möta egot med kärlek utforskar vad vi kan vinna på att faktiskt semestra i Egoland lite oftare i stället för att endera titta åt andra hållet och försöka låtsas att det inte existerar eller stå på vakt vid gränsen,rustade till försvar. Ju mer du kan ta egot i handen och möta det med kärlek, desto större frihet upplever du.

Läs ett utdrag ur boken.