Röster från deltagarna – steg III

Kärlek, närvaro, lugn och medvetenhet. Jag känner mig lugnare med och i mig själv. Känner mig säkrare med mig själv och hur man ska bemöta omvärlden. Känner kärlek till mig själv för första gången. Stort! Jag gillade den förra steg III mycket – den här älskade jag. Tyckte kanske inte att det hände så mycket, men det gjorde det uppenbarligen! Ni är som vanligt fantastiska som lyckas leda mig så bra genom det stora arbete jag gör med mig själv, tillsammans med de andra.

Therése Grane, Skövde

När jag behöver ”fylla på” med kraft, energi och insikt – då finns det inget bättre än att komma hit. Cicci och  Per är förebilder för mig som jag har stor respekt för. Kursen var djupare än vad min hjärna uppfattade. Som magi utan vita kaniner …

Camilla Olofsson, Mölndal

Varenda gång jag kommer hit får jag precis vad jag behöver, även om det inte alltid är vad jag tänkte mig innan. Cicci och Per är fantastiska på att möta alla personer där de är och ta dem mot nya insikter om sig själva.

Ylva Hamilton, Farsta

Jag kom tillbaka för att uppleva steg III, och det visade sig vara den landning jag behövde, i alla bemärkelser. Cicci och Per – kärlek och respekt!

Maarit Lundgren, Tidaholm

Det märkliga efter den här kursen är just att det är svårt att sätta fingret och ord på det som hänt! Jag känner mig lugnare, mindre rädd, har större mod att följa ”flödet, tänker o analyserar inte lika mycket, mer avspänd. Känner mig mer vuxen, att jag har en plats utan att jag behöver bevisa det eller slåss för den. Kan stå upp för mig själv utan att ”brösta upp mig”. Det har infunnit sig en slags känsla av självklarhet, att jag är ok som jag är, att världen och det som händer är ok. Vad skulle väl kunna vara bättre? 🙂

Carina Ahlberg, Enhörna

Efter kursen är det stilla inom mig, fullt av känslor men med en helt annan kvalitet än tidigare. Jag kan iaktta och behöver inte dras in i dramat. Det jag möter i djupet av mig själv är värme, kärlek, enighet och något som är så mycket större än jag. Helt underbart! Kursen har lett mig djupare än någonsin tidigare, och i den resan har jag mött något som inte kan beskrivas på något annat sätt än ”mirakel”. För mig var kursen magisk bortom ord.

Helen Loor, Jönköping

Den här kursen, eller egentligen alla kurser i Levande kraft, är det absolut bästa och för mig mest effektiva ”verktyget” någonsin. Jag känner mig balanserad, pånyttfödd, lugn och förväntansfull.

Susanna Isaksson, Ulricehamn

Kraftfullt och skitjobbigt – bra upplägg! Jag har fått med mig viktiga saker och lämnat ifrån mig barlast som jag inte längre behöver.

Päivi Persson, Nyköping

Jag hoppas att jag kan förmedla till andra hur effektiva de här kurserna är – de behöver bara se på mig! Det är kurser som man inte kan förstå förrän man själv går dem.

Britt Nilsson, Klövedal

Härligt att upptäcka kreativiteten på ett område som jag inte ens har besökt förut och få ge utlopp för det! Ni är fantastiska på att planera och sy ihop de olika delarna i precis ”rätt” ordning,så att det ena leder till det andra helt naturligt och min förmåga att följa tilltar i samma takt som ribban höjs. Så har det varit på de tidigare kurserna också, men det var mer påtagligt nu eftersom det kändes som om ribban låg högre från början. Ni är omutligt ärliga och orädda. Respekt!

BM Thieme, Brandbergen

Jag känner mig skönt skör och har en spirande tro på att jag små småningom klarar att släppa taget om det förflutna, hålla mig själv i handen och växa upp. Ni får de tuffaste utmaningar att bli till något givande, positivt och insiktsfullt för mig. Musiken varieras också från kurs till kurs och är så himla skön och rätt. Och ert samarbete är en njutning bara det!

Lars Brusewitz, Strömsund

Djupgående, frigörande och fantastiskt livsbejakande! Om du gått steg II och minst en steg I och är nyfiken på vad som mer finns att upptäcka inom dig själv, tveka inte! Kursledarna är fantastiskt lyhörda och har en imponerande intuitiv känsla för vad som behövs för att leda varje deltagare vidare i hans eller hennes egen process. Bredden på innehållet imponerar också – de har en uppsjö av övningar som de kombinerar på ett strålande sätt.

Carina Ahlberg, Enhörna

Helande, renande och öppnande! Jag känner mig ren och förstår mig själv bättre. Känner ett annat djup i mig själv och att något, jag kan inte förklara vad, har satt igång i mig. Vill du upptäcka och uppleva vad som finns inom dig? Välkommen på en fantastisk och lärorik resa – mer spännande och mer oförutsägbar än någon annan! ♥

Therése Grane, Skövde

Funderar du på att gå den här kursen? Sluta fundera och anmäl dig snarast!Det är en tuff, fantastisk pånyttfödelse, och jag känner mig lugn, tom och full av liv och kraft. Det här ett underbart sätt att ”semestra” ¨på. Ingenstans kan jag vara så trygg och undersöka så mycket. Övningarna var jobbiga men så rätt. Ni båda är så samspeltaoch fantastiska, och jag vågar ”visa mig” i era händer. Upplägget var så mjukt och processen så försiktig, och ändå ledde den fram till något så djupt.

Lena Andersson, Lundsbrunn

Jag känner mig lugn och fridfull. Kursen känns som ett avstamp för något nytt som ska ta plats i mitt liv. Jag har mycket att lära på min inre resa, och Cicci och Per är fantastiska guider på vägen. De är varsamma, respektfulla och jäkligt roliga. Om du är villig att verkligen gå på djupet i dig själv så är det här en fantastisk möjlighet. En kurs som verkligen berör!

Ylva Hamilton, Farsta