Röster från deltagarna – steg II

Befriande, tillåtande och kraftfullt! Om du vågar experimentera och släppa taget om det du tror är sant och gå in med öppet sinne får du vara beredd på en stor förändring! Kursen är magisk, och Cicci och Per är underbara.

Lisa Mogren, Göteborg

Jag känner mig befriad. Jag har alla svar, all klokhet och visdom inom mig. Kontakten med min ”inre röst” har varit omvälvande. Jag skulle aldrig våga göra det jag gjort på kurserna om inte Cicci och Per funnits där. De kompletterar varandra och skapar en total trygghet.

Lena Sahlberg, Sala

Den här kursen var mirakulös, uppväckande och kom precis i rätt tid! Tack Cicci och Per för att ni ser mig så att jag slipper sätta ord på allt – ni har redan fattat vad det är jag vill säga innan jag öppnar munnen, och det är så skönt!

Karin Redberg, Tranemo

Fantastiskt och utmanande. Jag vaknar. Den här kursen är  som en blandning mellan Demonen på Tivoli i Köpenhamn och en mjuk och kärleksfull famn!

Michael Kou, Järvsö

Det är härligt att kunna se vad man brottas med bara för att man har tankar och förväntningar. Ni är som vanligt makalösa och vet precis vilka knappar ni ska trycka på, eller inte.

Linda Sandin, Sundsvall

 Överraskande, varmt och kärleksfullt. Jag känner mig busig, kärleksfull, förälskad (i mig själv!). Känner att jag har lättare att ge och ta emot kärlek. Om du också vill att ditt liv ska bli lättare att leva, om du vill hitta glädjen och livslusten, om du vill göra något fantastiskt för dig själv – gå den här kursen! Kursledarna är närvarande, förstående och fantastiska ♥

Therése Grane, Skövde

Roligt och livsbejakande – men ser fram emot varje pass och blir oftast överraskad av er kreativitet. Ni är tydliga och noggranna, gör saker och ting klart och lämnar oss inte i rådvillhet. Här möter du som deltagare hela dig, och du kan bli förundrad och förälskad i dig själv. Det är verkligt läkande.

Lars Brusewitz, Strömsund

Enormt häftigt, omtumlande, magiskt och kraftfullt! Jag är starkare, levande, varmare, livfull, förvånad, lättad, lugnare, harmonisk, öppen, glad och kraftfull. Det här var en fantastisk resa som jag inte trodde var möjlig, så starka upplevelser som man aldrig trodde fanns eller att man skulle få uppleva – och ändå har man bara skrapat på ytan. Tänk vad som väntar, HÄRLIGT! Ledarna Cicci och Per kände och såg rakt igenom en och fanns där precis när man ehövde dem. Skönt att få deras stöd och lugn; helt underbara.

Annica Carlsson, Kågeröd

Ni är underbara och har en magisk förmåga att sätta pricken över i! Jag längtar efter att få komma hem och använda den här kraften och tryggheten i mitt liv.

Linda Jansson, Göteborg

Vilken energi det ligger i att bara komma hit, sätta foten innanför tröskeln här. Cicci och Per vet när man är redo för olika faser i allt vi gör, och man kan lugnt lägga bort alla murar när dom finns i närheten.

Rosita Dehnby, Lidköping

Utmanande, spännande och tryggt! Det finns en anledning till att man kommer tillbaka – för att kunna ge sig in i sig själv behöver man stöd och trygghet, och det får man med Cicci och Per.

Lena Sahlberg, Sala

Överraskande och fridfullt, och vilka fantastiska möten. Jag är avslappnad, tillfreds, glädjefylld och påfylld med ny energi.

Asta Voimäki, Hisings Backa

Provocerande, lekfullt och kärleksfullt! Jag har insett att kärleken, glädjen och kontakten inte var försvunnen utan bara undangömd. Ni är den kraft och kärlek jag behöver för att orka och våga gå in i mig själv gång på gång och stå trygg men ”naken” inför det okända.

Lisa Andersson, Göteborg

Så … tryggt. Ni är så fantastiska på att leda gruppen och varje individ i den. Ödmjuka och uppmärksamma. Upplägget, musiken – allt var bra. Trots att vi var sexton stycken tog ni hand om alla och envar.

Lena Andersson, Lundsbrunn

Min svartsjuka var ett stort och pinsamt handikapp som nu känns väldigt avlägset. Ni gör underverk!!!

Lisa Anderson, Skövde

Cicci och Per är otroligt givmilda och ödmjuka människor och visar så mycket kärlek, förståelse och tålamod att lyssna – även när jag har kört fast i mina tankemönster. Och det är härligt att kursgården ligger en bit hemifrån, det gör det lättare att lämna vardagen bakom mig och hitta något nytt!

Lisa Andersson, Göteborg

Jag känner mig mer öppen, mer förtröstansfull och både tuffare och mjukare, och jag har lärt mig att min rädsla blir mer hanterbar när jag ifrågasätter den. Det oväntade har blivit något spännande, inte farligt. Jag blir bara mer och mer imponerad av er förmåga att slå huvudet på spiken, tolka och läsa av – inte bara det som kursdeltagarna säger utan även vad de försöker dölja eller inte själva är medvetna om. För den som vill lösa upp knutar, bryta destruktiva beteenden och bli mer medveten om sina drivkrafter erbjuder den här kursen en hel verktygslåda. Det finns inga situationer som ni inte är vuxna. Jag blir bara mer och mer imponerad av er förmåga att slå huvudet på spiken, tolka och läsa av – inte bara det som deltagarna säger utan även vad de försöker dölja eller inte själva är medvetna om. Ni känns samtidigt orubbligt kapabla och beundransvärt mänskliga!

Britt-Marie Thieme, Stockholm

Jag känner mig lycklig, varm och stark – i stället för trött, kraftlös och mycket frusen, som innan jag kom till kursen. Jag ska fortsätta arbetat med mig själv och gå fler kurser! Per och Cicci är väldigt bra lärare. De lägger rälsen och jag kör tåget, och det blir roligare att köra för varje gång. Tack för att ni finns!

Helen Bäcklund, Lidköping