Röster från deltagarna – steg I

Livet blir före och efter steg I. Underbart, jag vill inte tillbaka till före! 🙂

Kerstin Gartman, Lundsbrunn

Jag känner mig avslappnad, stark och levande! Jag är så trött på att ”flyta med”. Nu vet jag att jag är viktig, att jag är en del av något större och att det jag känner är ok. Jag är rädd, men det är ok. Lite som att gå på lina mellan att vara utmanande och förlåtande. 

Linda Sandin, Sundsvall

Överväldigande och befriande  – det bästa man kan göra för sig själv. Det var en helt fantastisk kurs. Jag vill ha mer! Kunniga, inspirerande och helt fantastiska kursledare. Känner mig fullständigt trygg i era händer. Och musiken – UNDERBAR!! För att inte tala om Marieannes mat.

Anna Gustafsson, Eksjö

En levande, frigörande dans för själen. Ett jättebra upplägg! Alla fick prata, men det kändes inte som ett ”tvång” utan som ett erbjudande. Tystnaden i pauserna var annorlunda men vilsam. Ni är båda två fantastiska och kompletterar varandra perfekt!

Lisa Hansson, Gällivare

Det här är en inre resa som skakar om gamla invanda mönster och värderingar, som väcker nyfikenhet och som överrumplar en om man tror att man ”har koll”. Ni är fantastiska Cicci och Per! En klockren kombination som varsamt men bestämt och med oerhörd kompetens vägleder och ”grundar” när förvirringen är total. Som Lill Lindfors sjunger skulle jag vilja stoppa er i byrålådan hemma och plocka upp er när jag behövde 🙂 ♥

Amalia Falk, Göteborg

Utmanande, skitjobbigt och toppen. Jag kan andas igen! Det här är en personlig utmaning där man får tid för sig själv. Att ha en manlig och en kvinnlig kursledare har varit toppen. Ni kompletterar varandra, och ni ger så bra instruktioner. Så skönt med en ganska liten grupp.

Anita Andersson, Varberg

Innerligt, förlösande och fantastiskt! Jag är lugn, avslappnad, lycklig och befinner mig i nuet. Kursledarna får betyg 10 av 10!

Madeleine Bergström, Veddinge

En kurs där jag har fördjupat insikter om mig själv, vänt på stenar och hittat både ny kraft och nya kryp … Cicci och Pelle är en härlig enhet med kraft, tydlighet och värme.

Ylva Hamilton, Farsta

Omtumlande, fantastiskt och kraftfullt! Kursen var HELT FANTASTISK. Jag fick uppleva så otroligt mycket. Det var som att storstäda själen, som att öppna korsdrag i fullstorm och fullständigt röra runt i all gammal skit som man lagrat på sig och städa bort det och fylla på med ny stark, frisk, ren KRAFT!!! Jag ser det som en rejäl knuff framåt på den inre resa – jag har blivit en helt annan människa efter kursen och kommer definitivt att gå steg två. Cicci och Per är kunniga, varma och kärleksfulla, och de gav mig hela tiden precis det jag behövde. Gruppen var ett helt underbart gäng och blev trygga med varandra direkt. Tusen tack!

Andréa Sannö, Hjo

Jag känner att det hänt något inom mig, men jag kan inte sätta fingret på det. Kursledarna var otroligt bra. De förklarar bra och de ställde upp när de behövdes. Du får med dig något hem, och det stärker dig som person.

Thomas Holm, Solna

Överraskande, glädjande och stärkande! Nu finns en tro på världen, men framförallt på mig själv. Vill tacka Cicci och Per för att ni ställde rätt frågor och tog mig igenom något som legat och grott ett tag. Så lättande!

Linda Sandin, Sundsvall

Det var ett tillåtande, tryggt och kärleksfullt klimat, vilket gjorde att övningarna och processerna blev mycket omvälvande och kraftfulla. Kursledarna kunde med sin närvaro skapa ett ”rum” där varje person kunde möta sitt. Jag upplevde att det fanns genuin och äkta erfarenhet och kunskap om processen och övningarna.

Carina Enqvist, Skellefteå

Här växer man som människa. Man inser sin betydelse och att ansvaret ligger hos en själv – VÅGA!

Agneta Dahlin, Jönköping

Kursen var jättebra. Ni kursledare var nyfikna och ödmjuka med er kunskap. Ni var trygga och kunde hantera alla situationer.

Michael Kou

Helt fantastiskt att kunna få vara en del av detta, att lära känna kroppen och uppleva vad den behöver, att förstå sig själv (och även andra). Cicci och Per är helt underbara, helt fantastiska.

Gunnel Johansson

Magiskt, otäckt och befriande! Jag tycker att det här är det jobbigaste, hemskaste jag gjort mot mig själv – och det lättaste, vackraste och underbaraste. Ni är kompetenta, duktiga, intuitiva, varma och upplyftande, och min rädsla är förminskad av den magi ni utövar. När jag kom till kursen var jag så rädd, liten och ensam. Nu är jag inte ensam längre, för jag åker hem med mig själv …

Tina Tapper, Vimmerby

Jag beundrar er, och vi kommer att mötas igen. Ni besitter så många fina kvaliteter – ödmjukhet, lugn, trygghet och livskunskap.

Marie Erlandsson Tordsjänta, Billesholm

Otroligt varierande på så många plan, både i aktiviteter och vad aktiviteterna ger. Cicci och Per visar och berättar tydligt så att man inte blir osäker. Man blir sedd och känner sig trygg; får dela sin energi med andras och får ömsesidig kraft i det.

Margita Dahlström, Stockholm

Jag är ännu mer uppfylld än jag någonsin vågade hoppas på. Ni är från en annan planet! Jag känner mig pånyttfödd med ny luft, större lungor och friare att andas. Ni är otroliga ♥ Så ”spot on”, så uppmärksamma, samspelta och starka! Ni berättar om och lär ut det som jag ledat efter i hela mitt liv. Här har jag hittat det, och jag är så tacksam för att ni finns. TACK.

Camilla Olofsson, Mölndal

En livsviktig, trygg väckarklocka – gå den här kursen om du är rädd om dig själv och din hälsa! Den blev bara bättre och bättre, och ledarna är trygga och kärleksfulla.

Petra, Tranemo

En kraftfull och insiktsfull djupdykning. På ett varsamt och respektfullt sätt får dumöjlighet att via kroppsövningar, andning och meditation möta delar av dig själv som du förtränger för att få kraft, energi och förståelse för varför du reagerar som du gör. Ledarna är respektfulla, trygga och tillåtande. Fint upplägg och stegring av innehållet. Väldigt bra, enkla och effektiva övningar. Jag är imponerad av er breda kunskap.

Gudrun Åkered, Göteborg

Jag är berikad, nöjd, glad och tacksam. Det här är en mycket välordnad kurs. Ledarna har hög kompetens, stor noggrannhet och uthållighet i varje moment. Bra med två samspelta ledare – strålande och suveränt! Varmt tack!

Anders Wennlund, Enskede

Jag känner mig lättare och mer levande, starkare i mig själv och med mer kärlek till mig själv. Det går inte riktigt att med ord beskriva vad jag känner för Cicci och Per. Ni är bäst, kärleksfulla och roliga. Kurserna har blivit min egen tid och mitt sätt att rensa inom mig.

Elin Thomasson, Mariestad

Jobbigt, fantastiskt och lärorikt! Att gå kursen är att ta ansvar för sig själv och sitt välmående. Ledarna är mjuka, varma personligheter med stor erfarenhet och svar på allt (eller det mesta). Gå den här kursen – den måste upplevas.

Sanna Andersson, Stockholm

Jag känner mig helad, upplyst, tillitsfull, HÄR. Jag har sökt och sökt efter den här kraften på olika vis – tänk att jag skulle hitta den inom mig! Cicci och Per har ledsagat oss med sin värme och kunskap under dagarna.
De gör magi, och kursen öppnar oanade portar. Upplev den! Den går inte att beskriva.

Maarit Lundgren, Tidaholm

 Spännande, lärorikt och roligt! När jag kom till kursen kände jag mig nervös, misstänksam och avvaktande, och nu efteråt känner jag mig lugn, glad och optimistisk. Det är en bra kurs med bra kursledare – mycket bättre och helt annorlunda än vad jag föreställt mig.

Arne Jakobsson, Visby

Våga göra det här – det är bland det bästa jag varit med om – var beredd på förändring! Skönt att det inte var en massa ”teorier”. Ni är helt fantastiska, såväl var och en som tillsammans.

Annika Loman, Tranemo

Jag känner mig förlöst, närvarande och ”lössläppt”! Det här är ett härligt sätt att lära känna sig själv. Sensitiv och ”nära” ledning. Det ligger djup och stor självkännedom och kunskap bakom till synes enkla övningar. De ”träffar rätt”!

Barbro Wångdahl, Lerum-Göteborg

Givande, insiktsfullt och superbra! Om man vill få bort blockeringar och komma i kontakt med sina känslor är det här helt rätt kurs, plus om man vill komma vidare rent praktiskt efter att ha läst en del.

Mimmi L. Johansson, Sollentuna

Jag känner glädje , livskraft och en enorm längtan och nyfikenhet på vad som ska hända nu. Cicci och Per är två helt underbara människor, jag är så tacksam för att jag fått vara här och tadel av deras kunskaper och erfarenheter. De kommer att få se mer av mig, helt klart. ETT STORT TACK FÖR ATT NI FINNS, LOVE YOU!!!

Camilla Lindqvist, Halmstad

Givande, omvälvande och starkt. Jag känner mig mycket lugnare och mer rofylld. Jag hade stora förväntningar, och de har uppfyllts. Den här kursen kommer att ge mycket på lång sikt. Kursledarna är stabila och vilar på mycket kunskap. Tack!

Inger Andersson, Götene

Oväntat, kraftfullt och förvånande. Jag har känt den där kraften som jag läst om – hade ingen aning om att den fanns i min kropp! Att den innehöll så mycket liv som jag inte ens kan styra. Man har för det mesta hört att tankar och känslor inte går att beskriva – men det är ju just det ni gör, både teoretiskt och praktiskt.

Lena Wahlberg, Västra Frölunda

Den här kursen är det bästa du kan ge dig själv. Den ökar förståelsen för dig själv och dina nära, och den ger dig en fantastisk möjlighet att lära känna dig själv och vad som finns inom dig. Kursen är utvecklande, befriande och ansträngande på ett positivt sätt. Cicci och Per är underbara som kursledare – engagerade, inkännande och lyhörda för vad var och en behöver; kunniga, glada, allvarliga, humoristiska och mänskliga. Vilken styrka att kunna göra detta som par. 

Pia Lindberg, Västervik

Kraftfullt, intensivt och utmanande! Jag känner mig lugn och väldigt tacksam. När jag kom till kursen var jag stressad och avstängd. Det är en enorm skillnad. Jag har dessutom fått kontakt med mina känslor och insett att jag duger som jag är. Både Cicci och Per är väldigt duktiga på att vägleda. Grymt pedagogiska. Otroligt kunniga och jordnära ledare. Kursen kändes perfekt utformad både för gruppen och individen.

Magnus Wickenberg, Göteborg

Att gå den här kursen är det finaste jag gjort för mig själv! ♥ Jag känner mig oerhört trygg med er, och jag uppskattar att ni är så pålästa om oss innan kursen, att man inte måste dela allt med alla om det inte känns rätt.

Carina Nilsson, Mariannelund

Utmanande, kraftfullt och livsbejakande! Jag har upptäckt vilken kraft jag har och hur lätt jag kan hitta den. Jag känner mig mer centrerad i mig själv, tillbaks till den jag har saknat. Upplägget har varit genomtänkt. Proffsigt att inte tvinga fram något. Ledarna kan läsa av vad deltagarna behöver.

Carina Ahlberg, Enhörna

Kursen lockar på ett lustfyllt sätt, fram dina inkapslade blockeringar, utan att du egentligen vet hur det gått till! Jag har äntligen nått den djupa blockering som jag sökt i hela livet. Med den kom en Insikt om hela mitt livsmönster. Stort! Nu efteråt känns allt så otroligt lugnt. Frid. Kursledarna är kunniga, roliga och andliga på det mer grundade sättet. Oerhört bra på att sätta fingret på vad det är man själv inte ser. Mjuka varelser med gott hjärta! Tack!

Susanna Isaksson, Ulricehamn

Om du vill befria dig från de begränsningar som hindrar dig från att leva som du vill, gå den här kursen!

Britt-Marie Thieme, Haninge

Jobbigt, nyttigt och helt underbart! Ledarna = FANTASTISKA! Beundrar er verkligen! Ni ser alla deltagare, ser alla med samma ögon och ser precis vad varje person behöver. Overkligt!

Therése Grane, Skövde

Du kommer till kursen med rynkor i pannan, blek och bekymrad, och du lämnar den trött, rosig och med nyupptäckt glädje. Något alla kan och borde få uppleva!

Helen Loor, Jönköping

Ni är fantastiska på att lyssna in deltagarna och leda dem vidare, så att de kan undersöka saker de inte förstår. Livgivande, utmanande och härligt!

Gun-Britt, Surahammar

Ni är fina! Styrka och ödmjukhet i härlig kombination. Ni löser det mesta skulle jag tro! Jag önskar att alla blivande föräldrar fick åka på (minst) en kurs för at ge sina barn de bästa av förutsättningar!

Linda West, Vinninga

Jag har fått mer vetskap om hur mitt förflutna har påverkat mig kroppsligt och själsligt. Jag känner mig mer intresserad och nyfiken på mitt inre jag. Jag känner mig säkrare. Innehållet var härligt, livsbejakande och kraftfullt. Underbara, varma personligheter väldigt kunniga ledare.

Jenny Nordin, Göteborg

Jag känner mig stolt över att jag gav mig tid till detta. Det har varit intensivt, jobbigt, svettigt och otroligt lärorikt. Både Cicci och Per har en vilja att se och lära ut tills vi förstår. Inget lämnas, det känns tryggt. Ovant att lämna ut sig, men skönt att känna tryggheten att bli mottagen och sedd. TACK!

Lotta, Göteborg

Magiskt! Kursen är en öppning till himmelriket, och Cicci och Per är helt fantastiska på att se var och en och allas behov —  och även med en stor härlig portion humor i allvaret.

Linda Lindholm, Karlsborg

Innehållsrikt, förlösande och intensivt! Jag är lättad och förnöjd, och jag vill mer! Det märks att kursledarna har enorma mycket kunnande och erfarenhet att ösa ur, och jag uppfattar en varsam balans mellan personlig distans och närhet till mig som kursdeltagare.

Åsa Widgren, Hjo

Roligt, jobbigt och spännande!

Helena Gahnertz, Nyköping

Nu när vi ska åka hem känns det lite vemodigt men samtidigt skönt. Jag är sugen på att ta tag i saker hemma och börja vara rädd om mig själv. Kursledarna känner jag ett oerhört förtroende för. Det kändes lugnt att göra alla övningar under deras uppsikt. Klockren kombination!

Amalia, Göteborg

Dynamiskt, explosivt och överraskande! Dansen har fått mig att andas i en helt ny takt, och det ger mig en avslappning samt en medvetenhet om min kropp som jag inte upplevt sedan jag var barn. Härligt! Har längtat efter denna känsla. Om du överväger att gå kursen: fundera inte, betala bara! Om du har slutat drömma och tvivlar på mirakel, ge det här en chans. Cicci och Per inger stort förtroende och leder ens tankar in i nya banor och mönster.

Jenny Malmgren, Källby

Jag känner mig befriad, renad, helad, centrerad och grundad. Om du behöver väcka livet i din kropp och nå djup tillfredsställelse och glädje, gå den här kursen!

Monica Melarti, Malmö

Vill du känna dig helare som människa och individ så ger kursen en hel del tillbaka. Är du öppen – mer än du anar. Det var en härlig gemenskap med alla, och den ökade hela tiden, även på slutet. Mycket stort tack till Cicci och Per för att jag fick möjlighet att ta lite mera plats när jag behövde det.

Olov Holm, Frövi

Kursledarna är underbara, varma och omhändertagande – vet precis vad dom sysslar med.

Rosita Dehnby, Lidköping

Ett förlösande, holistiskt gympapass! Du som inte tycker att du behöver sådana här kurser – gå den här! Kursledarna är inkännande, samspelta och harmoniska och har förmågan att trycka på de rätta knapparna.

Marie-Louise Lindh-Edman

Märkligt, magiskt och meningsfullt! Jag känner mig mycket mera öppen, gladare och fantasifullare. Gå kursen och upplev hur du blir mer klarsynt och känner mer glädje. Du kommer att utvecklas i den riktning du själv vill.

Per Magnusson, Spånga

Lärorikt, befriande och förbluffande!

Annica Hill, Källby

Jag vill tacka för en läcker upplevelse på Piperska med den levande kraften! Ett skönt lugn har följt mig sedan dess. En stor upplevelse var när jag insåg att all kärlek, glädje och förnöjsamhet jag brukade känna när jag var yngre och inte hade upplevt allt jag har gjort idag, fortfarande fanns så starkt inom mig. Mycket fysisk smärta klingade också av, vilket var en oväntad bonus. Ett varmt tack till er båda för humor och distans men framför allt en fantastisk närvaro och proffsighet!

Katarina Sundberg, Lidköping

Vill du känna på dina personliga hinder och blockeringar, så var beredd på mirakel.

Gunnar Olovson, Kärna

Wow vilken snabb feedback! Maken till fantastisk kurs med tillhörande uppföljning finns nog inte. Din feedback får hoppet att spira att det kanske är en mening med det känslomässiga tivolit trots allt (mitt i skiten är det svårt att tro, känns mer som ett efterhängset, kletigt tuggummi under klacken). Tack Cicci, du underbara människa!

Lena Sahlberg, Sala

Gå den här kursen om du vill upptäcka din egen glädje och väg. Den passar alla som vill lära sig mer om sig själva – ett kärleksfullt sätt att tänja på gränserna,och du är helt trygg i Ciccis och Pers händer. Jag gillar också att den är så ”jordiskt andlig” – det är inget flum, men kursen ger ändå en smak av andligheten.

Helen Loor, Karlskoga

Kursen var omskakande, fantastisk och full av upplevelser. Allt det som tidigare inte fungerat med ”intellektuella insatser” föll på plats nästan genast. Jag är normalt ganska ifrågasättande och har svårt att släppa kontrollen, men Cicci och Per är underbara kursledare.

Lena Andersson, Lundsbrunn

Wow! Den här kursen var fantastisk och mycket mer än vad jag kunde hoppas på. Cicci och Per leder kursen med humor, värme och professionalism, och musiken var fantastiskt inspirerande. Gå den här kursen – den kan förändra ditt liv!

Ylva Hamilton, Stockholm

Befriande, galet och effektivt – jag känner mig lugnare, friare och mer harmonisk, och jag har lärt mig att ta vara på rörelsen och lyssna till kroppen. Cicci och Per är duktiga på att läsa av, känna in och sedan hjälpa till så att man tar ett steg till.

Tina Ribbershed, Kalmar

Vågar du bli omskakad för att komma ut lite helare, mycket lugnare och gladare, så gå den här kursen!

Alexandra Cullberg, Seglora

Omtumlande, uppfriskande och nödvändigt! Det här är en engagerande kurs som tar tag på djupet. Härliga, kompetenta kursledare med fingertoppskänsla, stort engagemang och en god portion ödmjukhet gentemot kursdeltagarna.

Monica Lindblom, Alingsås

Inspirerande och fullt av aha-upplevelser. Jag har fått en insyn i min inre natur och en kroppsmedvetenhet som jag inte hade tidigare, vilket resulterat i en behaglig och stillsam känsla av upprymdhet. Den här utbildningen skulle alla människor i hela Sverige behöva gå. Bra upplägg och god feeling hos kursledarna!

Tommy Jansson, Göteborg

Intressant, lärorikt och harmonigivande. Jag känner mig otroligt lugn och grundad.Jag har haft tre otroligt lärorika dagar med väldigt givande övningar. Maten var sagolik, och stämningen mellan kursdeltagarna och er kursledare var bara SÅ bra.

Sanna Lindblom, Alingsås

Den här kursen var djup, avslappnande och stärkande. Jag känner mig lättare nu – jag är glad! Jag skulle vilja fortsätta med den här sortens kurser – det här var första gången, och det hjälpte mig mycket.

Ipek Erçil, Istanbul

Underbart, fantastiskt, givande och jobbigt! Jag har gått ner i varv, fått ett inre lugn och tagit paus från vardagen. Ni är fantastiska – jag litar på er! Den här kursen har gett mig oerhört mycket från början till slut. Jag känner mig vaccinerad mot stress och är beredd att möta vardagen igen.

Annette Lindberg, Lidingö

Spännande, givande och omtumlande! Den här kursen var bättre än jag trott och gav mer än jag förväntat mig – jag orkar och kan mer än jag tror! Jag kommer definitivt att tipsa andra om era kurser!

Caroline Östlund, Lidköping