CD:n Närvaro, självkänsla, lugn

Dubbel-cd:n Närvaro, självkänsla, lugn är en av de två cd-titlar med guidade övningar som Cicci hittills har gett utför dig som vill fördjupa eller underhålla din inre utveckling på hemmaplan och till vardags. Den innehåller guidning mot bakgrund av meditativ musik och är uppskattad både för den lugna, mjuka guidningen och för den rogivande och avslappnande bakgrundsmusiken. Du kan beställa den och dess syster-cd Vägen till en levande vardag genom att skicka ett mail till Levande kraft.

NSL---2013På den här dubbel-cd:n guidar Cicci Lyckow Bäckman dig genom sju meditationsövningar med utgångspunkt i de sju övningarna i avsnittet om chakrasystemet i boken Levande kraft. Övningarna använder chakrasystemet som en ”karta” över vår varelse och medvetenhet. Den här cd:n är för dig som vill lära känna dig själv inifrån och upptäcka kroppens urgamla visdom. Du behöver inte åstadkomma något – inte ändra något eller förbättra något – utan bara uppleva dig själv, och under själva resan kan den naturliga glädjen och friden inom dig spontant börja komma till uttryck. Hur vi uppfattar kroppens visdom varierar, men vad som tycks gälla för alla är att den alltid finns där, tillgänglig så snart vi behöver den.

Övningarna kan göras enskilt eller i en följd som en över två timmar lång resa i din inre värld. Välkommen till din egen inre vägledare – en sanningskälla som alltid är med dig!

Innehåll på CD 1

1. Kontakten med jorden (rotchakrat) 16:58
2. Sårbarhet och känslor 22:22
3. Styrka och glädje (solarplexuschakrat)  18:46

Innehåll på CD 2

4. Hjärtats väg (hjärtchakrat) 18:38
5. Kreativitet och uttryck (halschakrat) 15:28
6. Den iakttagande närvaron (pannchakrat) 18:58
7. Alltings enhet (kronchakrat) 16:54

Meditationsskivorna för mig varje gång iväg på en spännande inre resa. Jag försvinner in i mig själv och återvänder full av energi, livsglädje och med en sann känsla av lugn och harmoni. Tack Cicci!

Annelie Svensson, Jörlanda
om Närvaro, självkänsla, lugn