Lite mer om Cicci

Ja, jag bloggar alltså. Och håller kurser och utbildningar. Och ger skriver böcker, förmedlar och informerar om näringstillskott och översätter andras böcker. Allt, faktiskt, med fokus på inre balans och utveckling i form av terapeutiska upptäcktsresor, meditation och andra vägar till den där utvecklingen som så många av oss strävar efter.

Mitt strävande har aldrig varit så där riktigt … ja, strävande. Jag är nog inte en så strävande sorts person. Men jag tycker om att utforska, upptäcka och utvecklas, och jag älskar att dela med mig av upptäckterna och utvecklingen. 1999 tyckte universum, Gud eller kanske rentav jag själv tydligen att det skulle läggas i ett slags överväxel, för då fick jag diagnosen MS och utforskandet och upptäckterna satte fart på allvar. Tillsammans med Per, min älskade som nästan alltid är med och håller kurserna och som varit min reskamrat i vått och torrt, utforskade jag terapier, behandlingar, kost och meditation på längden och tvären. Och vet du vad – idag tror jag att det var det bästa som kunde hända. den där MS-diagnosen. Vi hade aldrig haft det livet vi har idag om jag inte Blivit Sjuk.

Hittills har jag skrivit tre böcker om inre utveckling – Levande kraft 2008, Din personliga energi 2010 och Semester i Egoland som utkom i januari 2014. Och eftersom jag är lite nördig ägnar jag mig på fritiden ofta åt samma saker som jag jobbar med – att utforska och upptäcka om personlighet, ego, medvetenhet och verklighet. Dessutom använder och arbetar jag med ett näringstillskott som ger fantastiska effekter, och en del av min tid går åt till att informera andra om det och ta hand om mina medarbetare i den världen. Och att promenera och vandra är skönt, i vacker natur. Vi bor på Lidingö utanför Stockholm, så det finns gott om den där vackra naturen – och får vi riktigt knip efter mindre trafik och större vidder åker vi ner till vårt tidigare hem i Västergötland och gör ingenting eller lite av varje.

Jag hoppas att du ska hitta intressant läsning här! Kommentera gärna blogginläggen, och om du vill läsa om något särskilt är du välkommen att ta kontakt med mig direkt.

CLB_sign