Levande kraft steg III

III

Vill du undersöka hur du kan stanna kvar och behålla närvaron när det hettar till i livet? Det händer oftast i relationer – relationen med dig själv, med världen, med det som sker och med andra människor. Här hittar vi en ny medvetenhet, och kanske en ny väg. 

Redan sugen? Vill du veta mer? Ta kontakt med oss via e-post eller ring Cicci direkt på 0708-606 104! Vi ser fram emot att höra av dig.

Anmälningspenna

 

The Power of Love

The Power of Love – det är vad vi kallar steg III, eftersom den alltid handlar om att möta vårt inre med kärlek och transformera de eventuella knutar, rädslor eller missuppfattningar vi möter med den kärleken. Under steg III tittar vi på ständigt nya sätt på hur hur vissa aspekter av den inre resan kan bli till farthinder i stället för en hjälp i vår inre utveckling och hur vi kan hitta mer av ”oss själva” under allt som skymmer. Här blir vi vuxna på riktigt, inte bara i samhället utan även inom oss själva: känslomässigt, mentalt och andligt. Kursen är en sex dagar lång upptäcktsresa – på vissa sätt lik den på steg I och II, men annorlunda i sitt djup och sitt meditativa fokus.

Tema 2017: Stanna i hjärtat

Att ”stanna i hjärtat” hänvisar inte så mycket till att utgå eller jobba därifrån, utan det handlar om att vara närvarande i sina relationer – med sig själv, med världen, med det som händer och med andra människor. Att stanna upp och stanna kvar. Kursen handlar om mod – men inte det slags mod vi kanske vanligen tänker oss. Vi utforskar hur stabilt vi egentligen står – och hur stabilt vi kan stå – i vår egen sanning och vara precis de vi är, både gentemot oss själva och tillsammans med andra.

Ur innehållet:

– Vad innebär det att stanna i hjärtat – vilka fallgropar finns det, och vilken är min favorit?
– Kan jag ha en relation där jag inte behöver förställa mig?
– Hur ser första och andra försvarslinjen ut när jag börjar komma nära sårbarheten – och hur kan jag börja välja något annat?
– Vad är det jag skyddar?
– Vad är verkligen viktigt för mig, och hur lätt kompromissar jag bort det?

Steg III är öppen för dig som gått steg I och II. Om du inte deltagit i dessa steg men känner dig lockad av kursen och  upplever att du har motsvarande erfarenhet från annat håll, hör av dig.