Levande kraft steg II

IIÄr du vän med dig själv, eller förhandlar du bort din sanning för att vara andra till lags eller uppnå mål som ständigt förnyas? Finns det stunder då du önskar att du hade en tydligare känsla av vad du egentligen vill?

Redan sugen? Vill du veta mer? Ta kontakt med oss via e-post eller ring Cicci direkt på 0708-606 104! Vi ser fram emot att höra av dig.

Anmälningspenna

 

Lyssna till dig själv

Uppföljaren till Levande kraft steg I sträcker sig från onsdag kväll till söndag eftermiddag. Den till för dig som vill gå djupare – som vill ta ansvar för ditt liv, sluta vänta på något som aldrig händer och verkligen lyssna inåt. Här hittar du tillbaka till dig själv med hjälp av rörelse, andning, övningar och meditation. Målet är att ge dig verktyg som hjälper dig att använda kraften som finns inom dig i vardagen.

Du bör ha gått introduktionskursen eller någon annan motsvarande kurs för att delta. Om du är osäker, ta kontakt här. Kursen leds av Cicci Lyckow Bäckman och Per Bäckman, båda uppskattade kursledare som inspirerar med närvaro, humor och förmågan att sätta fingret på det som finns under ytan.