Levande kraft Special

4if

Här får och förstärker du smaken av din verkliga identitet, bortom personligheten och egots föreställningar om ”upplysning”. Välkommen till klarhet, kärlek och en ny dimension!

En överraskande djupdykning som åstadkom ett paradigmskifte i hjärnan. Jag har insett att jag är så mycket mer – och mindre – än mitt vanliga vardagliga ”jag”; att jag är på rätt kurs och ”redan framme” i varje ögonblick. 

Britt-Marie Thieme, Haninge

2 kursledare, 4–6 deltagare, 1 medvetenhet

Här möter du sanningen, verkligheten och dig själv utan att vika med blicken. Vi utforskar personlighetens, våra mentala berättelsers, medvetandets och vår egen inre natur utifrån egen, praktisk erfarenhet. Allt är välkommet – frågor, ”stories”, klarhet, upplevelser och förvirring; det enda viktiga är att du är villig att utforska vad som faktiskt är sant. Cicci och Per erbjuder en närvarande och respektfull miljö och guidar dig i upplevelsen av dig själv och din värld.

Välkommen till en ny dimension

Det som började som ”personlighetsutveckling” övergår i ”personlighetsavveckling” – men det är inte så dramatiskt som det låter. Din särprägling som individ behåller du – men när du börjar kunna stiga åt sidan i utvecklingsprocessen kan de egenskaper och mönster som hållit dig fången lösas upp och bana väg för klarhet, kraft och kärlek. Eftersom ni bara är fyra till sex deltagare finns det plats för ökad öppenhet, och du får gott om personlig hjälp att möta det du behöver utforska.