Lev mer, bli fri – våra fristående kurser

KursernaMer frihet i livet, vore det inte skönt? Ökad kontakt med dig själv och vad du verkligen vill, en bättre förmåga att uttrycka det och starkare kontakt med det inre lugnet? Det är vad som händer med våra deltagare!

Redan sugen? Har du frågor? Ta kontakt via e-post eller ring Cicci direkt på 0708-606 104!

Levande kraftkurserna börjar vi i kroppen för att hitta kontakten med oss själva och den inre kraft som alltid finns där men lätt hamnar i skymundan bakom måsten, självkritik och mentala föreställningar. Målet är att komma närmare dig själv och upptäcka vem du är och hur du vill leva. På steg I hittar du kontakten med den inre kraften och livsglädjen. På steg II undersöker du vad du egentligen vill, finjusterar mottagligheten för de inre signalerna och blir vän med dig själv på djupet. På steg III integrerar vi kraften och medvetenheten och hittar balansen mellan magen, hjärtat och huvudet. Och på Specialen – en till formatet annorlunda kurs – dyker vi djupt in i samma medvetenhet och hittar själva kärnan i vår identitet. Kurserna är mycket dynamiska, men som alltid använder vi meditation som en viktig integrerad del.

Dessutom erbjuder vi enstaka kurser med olika teman – exempelvis den inre kritikern, parrelationer eller våga förverkliga drömmar – i ett mindre format med bara max sex deltagare. Där är kursupplägget lite annorlunda och något mindre fysiskt intensivt.

Varför vill man gå en sådan här kurs?

Alla är olika, men frågeställningar som återkommer är längtan efter glädje, inre lugn, självkännedom, förmåga att säga nej, ökad balans, bättre självkänsla, att bli vän med sig själv och sin kropp, att lära sig meditera, att få mer energi eller att hitta kraften att göra förändringar i livet. Genom att läsa vad tidigare kursdeltagare tyckt kan du också få en vink om vad kurserna ger!

Utvecklingsprogrammet Egobitar

Utvecklingsprogrammet Egobitar vänder sig till dig som antingen arbetar med människor på något sätt eller som ”bara” vill lära dig att möta dig själv och andra mer harmoniskt och med mindre friktion. Här kombineras förståelsen för hur psyket fungerar överlag med insikten om hur det ser olika ut hos olika personlighetstyper. Utbildningen är diplomerande och sträcker sig över fem delkurser under ett år. Läs mer på Egobitars egen hemsida.