Deltagarröster om Levande kraft

Även om vi kan försöka beskriva våra kurser kanske det som säger mest om dem är vad tidigare deltagare tyckt. Du kan också läsa specifikt vad deltagarna sagt om steg I, steg II och steg III.

 

Kursledarna är underbara, varma och omhändertagande – vet precis vad dom sysslar med.

Rosita Dehnby, Lidköping

Ni är fantastiska Cicci och Per! En klockren kombination som varsamt men bestämt  och med oerhörd kompetens vägleder och ”grundar” när förvirringen är total.  Som Lill Lindfors sjunger skulle jag vilja stoppa er i byrålådan hemma  och plocka upp er när jag behövde 🙂 ♥

Amalia Falk, Göteborg

Att ha en manlig och en kvinnlig kursledare har varit toppen. Ni kompletterar varandra, och ni ger så bra instruktioner. Så skönt med en ganska liten grupp.

Anita Andersson, Varberg

Cicci och Pelle är en härlig enhet med kraft, tydlighet och värme. De är fantastiska guider på vägen – varsamma, respektfulla och jäkligt roliga.

Ylva Hamilton, Farsta

Cicci och  Per är kunniga, varma och kärleksfulla, och de gav mig hela tiden precis det jag behövde.

Andréa Sannö, Hjo

Cicci och  Per är förebilder för mig som jag har stor respekt för.

Camilla Olofsson, Göteborg

Kurserna i Levande kraft, är det absolut bästa och för mig mest effektiva ”verktyget” någonsin. Jag känner mig balanserad, pånyttfödd, lugn och förväntansfull.

Susanna Isaksson, Ulricehamn

Ni är fantastiska på att planera och sy ihop de olika delarna i precis ”rätt” ordning, så att det ena leder till det andra helt naturligt och min förmåga att följa tilltar i samma takt som ribban höjs. Ni är omutligt ärliga och orädda. Respekt!

Britt-Marie-Thieme, Brandbergen

Ni får de tuffaste utmaningar att bli till något givande, positivt  och insiktsfullt för mig. Musiken varieras också från kurs till kurs och är så himla skön och rätt. Och ert samarbete är en njutning bara det!

Lars Brusewitz, Strömsund