Betalning

Du kan betala en kurs på flera olika sätt: som vanligt (med anmälningsavgift och restbetalning, se respektive kursbeskrivning) eller genom avbetalning.

Om du vill betala via eget företag, se nedan.

Om du är anställd på ett större företag och din arbetsgivare betalar för dig är du välkommen att läsa mer om det på www.lyckowbackman.se. Kurserna som beskrivs där är samma kurser som vi beskriver här, men prissättningen är annorlunda.

Alla de här varianterna och åtgärderna är avsedda att göra det möjligt för så många människor som möjligt att delta i våra kurser om de vill, oavsett sina ekonomiska förutsättningar. Det förekommer också att vi lottar ut kursplatser, antingen via bokkubben Livsenergi eller genom vår egen facebooksida.

Betala via eget företag

Vi fakturerar gärna ditt egna företag för kurserna i Levande kraft, och då lägger vi på 25% på priset. Det är INTE momsen – alla våra kursdeltagare betalar moms, även privatpersoner, eftersom vi redovisar vår verksamhet. Dock har vi valt att öka totalpriset något för dig med eget företag. Det blir ändå billigare för dig eftersom du betalar med oskattade pengar, och samtidigt får vi in lite extra pengar från dig som betalar som företagare, vilket hjälper oss att hålla våra övriga priser på en nivå som gör att fler kan delta i kurserna – så både vi och de andra deltagarna tackar dig för att du betalar som företagare!

Om du har frågor, hör av dig till oss.

Ska din arbetsgivare betala för dig som anställd? Läs mer här.